حلوا کنجدی

یک نمونه رپرتاژ آگهی به سفارش شرکت شتاب مارکتینگ. این رپرتاژ در قالب فعالیت‌هایی که با این شرکت در حوزه‌های مختلف تولید محتوا انجام دادم شکل گرفت. این محتوا با رعایت چگالی کلمه کلیدی “حلوا کنجدی” تنظیم شده است.

 

حلوا کنجدی یک بمب مغذی انرژی‌زا
بگذارید یک پرسش ساده مطرح کنیم. تصورتان از یک صبحانه لذیذ چیست؟ نان و پنیر؟ کره با عسل و خامه؟ یا شاید هم سوسیس تخم مرغ؟! البته با دیدی سالم‌تر، شیر، آب میوه تازه، تخم مرغ؟ اصلا تا به حال لذت خوردن کنجد برای صبحانه را هم تجربه کرده‌اید؟ بله…کنجد! همه شما نان سنگک دو رو کنجد یا بربری داغ تازه را برای صبحانه در کنار هر یک از این موارد امتحان کرده‌اید. اگر هم از جمله افرادی باشید که همیشه بدنبال صبحانه‌های مغذی و متفاوت هستید، حتما حلوا کنجدی یکی از اجزای فراموش نشدنی صبحانه شماست. در این صورت باید به شما برای انتخابتان تبریک بگوییم. این بمب مغذی انرژی‌زا یکی از مناسب‌ترین انتخاب‌ها برای افرادی است که در نظر دارند صبح خود را با انرژی دو چندان شروع کنند و در ضمن لذت کافی از طعم صبحانه خود را برده باشند. اما شاید برای شما سوال پیش آمده باشد که چرا حلوا کنجدی را برای صبحانه باید انتخاب کرد؟ البته قبول داریم که صبحانه خوردن سلیقه‌ای است و به ذائقه افراد بستگی دارد، اما شاید پس از خواندن این متن کوتاه و آشنایی با خواص و روش تولید این محصول، از این پس حلوا کنجدی را بر سر سفره صبحانه خود فراموش نکنید.

کنجد، ریزدانه بزرگ!

کنجد دانه گیاهی است که در کنار طعم خوبش خواص غذایی فراوانی دارد. ملغمه‌ای از پروتئین، ویتامین‌های B، D، E، F لسیتین و کلکسیونی از مواد معدنی نظیر منیزیم، کلسیم، آهن و سیلیس که روغن آن به عنوان یک روغن اشباع نشده، شامل امگا ۳ و امگا ۶ برای سلامت قلب و عروق بسیار مفید است. خاصیت گرم کنجد طبق طب سنتی قدیم باعث شده است که این دانه کوچک، خواص متعددی داشته باشد. از جمله نرم‌کننده معده و روده، ضد رماتیسم، کاهنده فشار خون، رفع کننده ناراحتی کیسه صفرا، سلامت استخوان‌ها، سلامت پوست و مانند همه دانه‌های گیاهی، تضمین‌کننده سلامت و شادابی شما. اما این ریز دانه مغذی را به چه شکل استفاده کنیم؟ مسلما کمتر کسی آنرا به شکل خام استفاده می‌کند. انواع مختلف استفاده مثل برشته شدن در نان و یا روغن این دانه مصرف فراوان دارد. اما چه بهتر که برای جذب بهتر خواص کنجد، آنرا در صبحانه و همراه محصولاتی چون حلوا کنجدی استفاده کنیم. تصور کنید چشیدن یک حلوا کنجدی شیرین، مغذی، ترد و لذیذ را که پس از گذاشتن در دهان به قول قدیمی‌ها مثل کره، آب می‌شود! اگر از آن دسته از افراد هستید که خوردن کره مطلوب شما نیست، حلوا کنجدی مناسب و حتی جایگزینی اصلح است. اما شاید کنجکاو باشید که این حلوا از چه موادی و طی چه فرایندی تولید می‌شود. چون احتمالا شما جزو آن دسته از افراد هستید که بدون تحقیق کافی، محصولی را نمی‌خرید. پس همچنان همراه ما باشید.
حلوا کنجدی و یک خط تولید ساده

حلوا کنجدی، حلوا ارده یا حلوا شکری، هر اسمی که بر روی این محصول بگذارید، از دو ماده اصلی تشکیل شده است: ارده و شکر که در طی فرایند مواد طعم دهنده دیگری مثل هل، وانیل و یا خلال پسته هم به آن اضافه میشود. ارده به عنوان هسته اصلی تشکیل‌دهنده، همان کنجد بدون پوست است که پس از کوبیده شدن و نرم شدن با روغن خودش، به شکل یک ترکیب کرم رنگ در می‌آید. در یک فرایند صنعتی پس از خیس کردن دانه‌های کنجد، پوست این دانه در اثر سایش جدا شده و پس از ته‌نشین شدن پوست در مخازن مخصوص، مغز آن خشک می‌شود. در مرحله بعد هم کنجد خشک شده با ورود به آسیاب به شکل ارده در می‌آید. تا این مرحله نیمی از راه تولید حلوا کنجدی طی شده است. در اینجا شکر و گلوکز مایع در دیگ‌های فلزی بزرگ تحت حرارت به ارده اضافه می‌شوند؛ اختلاط کامل این مواد منجر به ایجاد الیاف نازک حلوا کنجدی می‌شود. مرحله آخر هم اضافه کردن هل و وانیل و سایر موارد مثل پسته به مخلوط است تا حلوا کنجدی نیمه آماده داخل غلطک‌ها هدایت شده و کاملا سفت و سپس در تونل‌های خنک کننده حرارت آن گرفته شود. حلوا کنجدی شما در این مرحله آماده بسته‌بندی و مصرف است.
فکر کردن بس است! بدنبال تهیه این محصول بر سر سفره صبحانه خود باشید

هر چند کوتاه و مختصر اما به صورت جامع با جزئیات خواص و تولید حلوا کنجدی آشنا شدید. اگر تاکنون ترکیب سفره صبحانه شما حلوا کنجدی را کم داشت، با دانستن این موارد حتما در این مورد تجدید نظر خواهید کرد؛ چون خواص و طعم مطلوب این محصول غیر قابل چشم پوشی است. پس دیگر درنگ جایز نیست. لذت خوردن یک صبحانه لذیذ، پر انرژی و مغذی را هر چه زودتر تجربه کنید.